Ikke så snart er kommunevalget vel overstået, før Ishøjs borgere igen kan stemme ved et valg. Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter til selskabet Ishøj Forsyning der står for vand og spildevand, mv. i Ishøj Kommune.

Partiforeningen anbefaler vores medlemmer og støtter at stemme på Eva Amdisen, der er medlem af Socialdemokratiet. Vi har herunder givet Eva lov til at præsentere sig selv.

 


VALG AF FORBRUGERREPRÆSENTANT TIL ISHØJ FORSYNING

I perioden fra den 27. november – 3. december 2017 skal forbrugerne i Ishøj Kommune vælge to bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter fra forbrugerne. De forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer indtræder i bestyrelsen den 1. januar 2018 sammen med de politisk udpegede bestyrelsesmedlemmer.

Jeg er opstillet som 1 ud af 8 kandidater, og har brug for at så mange som muligt støtter mit kandidatur, især hvis du/I er lige så dødtrætte som mig af at fjerne kalk fra badeværelser, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, vandhaner etc.

Jeg vil arbejde for:

  • at sikre den bedst mulige kvalitet af vores vand
  • at mindske det store kalkindhold i vandet
  • at økonomi- og budgetkontroller mv. overholdes
  • at vandpriser mv. holdes på et acceptabelt niveau
  • at spildevand håndteres miljørigtigt.

 

Der kan kun stemmes digitalt på nettet, og der er lidt bøvlet at komme ind til selve afstemningen, så her er en lille ”brugsanvisning” –

  1. Du skal først åbne siden dk
  2. Åben feltet til venstre hvor der står Forbrugervalg
  3. Åben så feltet Valgportal, her skal du logge ind med din NemID for at kunne stemme.

Hver husstand har kun 1 stemme og der kan stemmes i perioden 27/11 til 3/12, jeg håber på din støtte.

Uddannelse og erhvervsbagrund:

Bankuddannet med overbygninger af virksomhedsøkonomi, likviditetsstyring og finansiering. Ansat i udlandsafdelingen i den samme bank frem til 1988, herefter ansat i en større faglig organisation som økonomiansvarlig indtil jeg efter 26 år gik på efterløn i 2014.

Jeg har et indgående kendskab til  bestyrelse-, ledelse- og organisationsarbejde.

Jeg har boet i Ishøj fra 1995, og på Ørnekærs Vænge 28 siden år 2000.